Utstyr

Vær beredt!

Hensikten med
hjemmesiden

Om oss

Lederne

Rovere

"Peffer" og "Asser"

Aldersinndelingen

Oppdagerprogram

Stifinnerprogram

Unge Vandrere
program

Store Vandrere
program

Førerpatruljeprogram

Leir

Speiderdrakten

Speiderbønn og løfte

Lenker

Turmatoppskrifter

Utstyr

 

1.Os KFUK-KFUM-speidere har inngått en avtale med MX sport som gir medlemmene av speidergruppen 15% avslag i prisen på alle ordinære varer. Man må kunne legitimere at man er medlem av gruppen gjennom å vise rabattkortet som alle medlemmene får en stund etter at speiderkontingenten er betalt. (Jo flinkere folk er til å betale kontingenten i tide, dess raskere får gruppeleder levert navnelisten til MX sport for trykking av rabatt kortene.)
Denne listen inneholder kun navn, verken adresse eller telefonnummer. Følgelig trenger ingen å frykte at de blir utsatt for reklame eller salgsfremstøt!
Dersom noen, av en eller annen grunn, likevel ikke ønsker at MX sport skal ha en liste med sitt navn på, må beskjed om dette gis til gruppeleder snarest mulig ved kontingent betalingen. (Man kan da ikke forlange å få rabatten det her er snakk om.)
Fullstendig avtaletekst ligger nedenfor.Her vil også opplysninger om eventuelle såkallte VIP kvelder komme.
Vi håper at denne muligheten til å få nødvendig turutstyr rimligere skal bli til nytte og glede for medlemmene.

Du bør lese avtaleteksten som du finner her.andag 16. og tirsdag 17. juni kl. 10-20


 

Leirbålskappe er noko som er veldig populært å ha når vi reiser på leir. Enno er det uklart om det blir ei kappe eller ein poncho, som vedlagte bilete viser. I starten konsentrerer vi oss om tekst og dekorasjonar til baksida. Seinare, når vi har limt fast bitane på kappa, så må det syast fast. Dette er ei oppgåve som foreldra må hjelpe til med heime i løpet av vinteren. Vi satsar på å få tak i gratis stoff, men har foreløpig ikkje lukkast i det. Nokon som har tips?

Bilde av leirbålskappen: Forside    Bakside

 

Speiderskjorter til salgs på Speidersenteret  Se under "Speiderdrakten".
 

horizontal rule

Alle henvendelser ang. speideren, påmelding m.m rettes til gruppelederen Øyvind Sundfjord. (Se under "Lederne")

Dersom du ønsker å få noe med på disse sidene, kontakt:

Per Solberg
Velumsbrekkene 3, 5208 OS

E-post: solberg_per@yahoo.no

Tilbake til startsiden                                                                                                                                                     Sist endret: 31 januar 2019